Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » optimizare viteza pentru transmitere date catre emag


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Optimizare viteză pentru transmitere date către Emag

2023-11-13

A fost implementat un job de fundal în BOCP-CloudSales care poate fi apelat cu diferite task-uri ce pot fi rulate în paralel.

Primul astfel de task a fost implementat la transmiterea documentelor (Factură și garanție) la comenzile Emag marketplace.

Avantajul principal al acestui update este că la închiderea unei facturi fiscale nu mai trebuie să se aștepte transmiterea documentelor pe loc (ce poate dura până la 15-20 secunde). Transmiterea documentelor se inițiază imediat în fundal, astfel utilizatorul nu mai trebuie să aștepte finalizarea transmiterii.

În plus, a fost implementat și un al doilea job care are rolul de a verifica în fundal în fiecare minut dacă există documente netrimise și le trimite automat.

Aceste modificări aduc o îmbunătățire semnificativă la transmiterea documentelor la comenzile Emag. Astfel, se garantează că toate documentele sunt atașate la comandă, indiferent de întârzierile din rețeaua Emag.

Detaliile despre integrarea cu Emag marketplace se pot citi aici.