Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » prelucrare comenzi in sistem dropshipping integrat cu modul de achizitii


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Prelucrare comenzi în sistem dropshipping integrat cu modul de achiziții

2022-12-23

Am actualizat modulul de plasare comenzi în sistem dropshipping astfel încât să fie în legătură directă cu modulul de achiziții. 

Astfel, acum în BOCP există 2 variante de plasare a comenzilor în sistem de dropshipping:

  1. Fluxul de lucru simplu în care comanda se facturează, se emite AWB-ul și se trimite cererea de dropship la furnizor indiferent de stocul pe care acesta îl are.
  2. Fluxul de lucru automatizat în care stocurile lipsă se adaugă pe un necesar de comandat, stocurile de la furnizor sunt confirmate știind astfel cu siguranță care sunt acele comenzi care pot fi 100% onorate, având astfel mai mult control asupra procesării comenzilor clienților tăi. 

Citește mai multe informații despre procesul de lucru în BOCP aici https://kb.bocp.eu/view/0/609-prelucrare-comanda-in-sistem-dropship-cu-modul-de-achizitii.html