Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » reorganizare bocp integrari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Reorganizare BOCP - Integrari

2022-03-28

Având în vedere că programul este într-o continuă dezvoltare și primind sugestii din partea clienților noștri de a mai aerisi interfața și de a organiza mai logic modulele și partea de configurare, am regândit o parte din acestea și le-am reorganizat sub o nouă categorie ”Integrări”.

Astfel, încetul cu încetul, tot ce ține de configurare și setare a programelor integrate cu softul, fie marketplace-uri, site-uri externe, feed-uri, programe de contabilitate și alte surse externe vor fi reorganizate sub această nouă categorie!

Modulul de Integrări se va activa automat în contul de administrator, însă utilizatorilor va trebui acordat dreptul de folosință. 

Ne pare rău pentru eventualele neplăceri cauzate de această modificare, însă este necesară pentru a facilita utilizarea softului pe viitor.