Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » reorganizare bocp integrari


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Reorganizare BOCP - Integrari

2022-03-28

Având în vedere că programul este într-o continuă dezvoltare și primind sugestii din partea clienților noștri de a mai aerisi interfața și de a organiza mai logic modulele și partea de configurare, am regândit o parte din acestea și le-am reorganizat sub o nouă categorie ”Integrări”.

Astfel, încetul cu încetul, tot ce ține de configurare și setare a programelor integrate cu softul, fie marketplace-uri, site-uri externe, feed-uri, programe de contabilitate și alte surse externe vor fi reorganizate sub această nouă categorie!

Modulul de Integrări se va activa automat în contul de administrator, însă utilizatorilor va trebui acordat dreptul de folosință. 

Ne pare rău pentru eventualele neplăceri cauzate de această modificare, însă este necesară pentru a facilita utilizarea softului pe viitor.