Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » retetar consum pentru servicii


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți

"Apreciez foarte mult sprijinul pe care mi-l oferiți constant și seriozitatea de care dați dovadă la fiecare solicitare pe care o am vizavi de programul de facturare. Am să vă recomand ori de câte ori am ocazia și vă doresc mult succes în continuare cu ceea ce faceți!"Mulțumesc încă o dată!

~Cătălina~

Vezi alte testimoniale

Retetar consum pentru servicii

2014-10-26

Recent am publicat un nou submodul care permite specificarea produselor care trebuie consumate pentru realizarea unui serviciu.

La fiecare serviciu predifinit se poate accesa tab-ul Necesar Consum si se poate introduce fiecare consumabil, pentru a defini un serviciu:

reterar servicii cu produse de consumat

Astfel la reteta 1 de exemplu se poate specifica cantitatile ce trebuie consumate din sare si piper.

La vanzare (bonuri vanzare si la facturi) cand selectam un serviciu predefinit, se completeaza automat denumirea si pretul de vanzare a serviciului cat si necesarul de consum:

Astfel avem optiunea de a consuma produsele in momentul vanzarii (reteta se multiplica in functie de cantitatea vanduta - la 2 kg se vor consuma 2x cantitatile):

consumare reteta la vanzare

In cazul in care nu se consuma necesarele in momentul vanzarii, aceste retete neconsumate vor aparea in modulul Bonuri de Consum in sectiunea Retete neconsumate.

Aici avem optiunea de a inspecta pe fiecare si a genera bonurile de consum pentru fiecare.