Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » siteurile pe platforma bocp eshop au devenit mai rapide!


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Site-urile pe platforma BOCP eShop au devenit mai rapide!

2020-04-20

Doua lucruri vitale la un magazin virtual:

  • cash incasat
  • cache utilizat

Am implementat un nou cache inteligent la magazinele virtuale create pe platforma noastra:

Paginile cu listele de produse (vizualizare categorie) sunt acum cache-uite pentru a evita apeluri scumpe catre baza de date iar paginile sunt generate din datele colectate anterior si salvate pentru vizualizari ulterioare.

Avand in vedere ca sistemul este interconectat cu stocurile din ERP, paginile care contin produse modificate (schimbare de stoc, pret, detalii produs, etc) sunt resetate automat in fundal, inainte de urmatoarea accesare, astfel clientii intotdeauna vad date curente pe site.

Aditional cache-ul este golit automat cand se republica site-ul sau la comanda manuala din panoul de administrare in BOCP.

Din masuraturile initiale, viteza de incarcare a unor pagini foarte incarcate cu sute de produse s-a imbunatatit foarte mult si se incarca chiar si de 3 ori mai repede.

Viteza site-ului fiind un aspect important si pentru motoarele de cautare, s-a imbunatatit si scoringul site-urilor testate pe Google PageSpeed Insights.

Mai multe detalii despre solutia noastra eCommerce

https://www.cloudsales.ro/magazin-online-la-cheie/