Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » solicitare facilitati noi


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Solicitare facilitati noi

2015-01-08

modul propunere facilitatiPentru ca dorim sa venim in ajutorul clientilor cu adaptarea aplicatiei la nevoile specifice fiecareia am realizat un modul prin care se pot facilita facilitati noi la modulele existente.

Nu garantam ca vom putea realiza fiecare facilitate sau ca facilitatea ar fi gratuita dar in multe cazuri daca e vorba de o facilitate simpla benefica tututor atunci acestea includem gratuit in abonamentul lunar.

In cazul in care se propune o facilitate care nu putem realiza gratuit vom contacta propunatorul cu o oferta comerciala, sau il vom realiza in forma de modul/submodul aditional care se poate achita contra cost.

Propune o facilitate noua

Pentru a propune o facilitate accesati modulul din Sistem-> Cere o facilitate

apoi click pe "Adauga sugestie facilitate" si completeaza formularul: 

Sistemul de voturi:

Pentru a detecta daca o facilitate este vitala, am introdus si o optiune de voturi, astfel toti clientii vad toate facilitatile propuse si pot da click pe votare pentru a-l marca important. Bineinteles vom acorda mai multa atentie solicitarilor cu mai multe voturi

Confidentialitate:

Facilitatile propuse sunt vizibile de catre toti clientii, astfel rugam pe solicitanti sa nu introduca informatii confidentiale, ce tin de contul lor sau datele lor de contact. Solicitarile trebuie formulate in mod generic, ca in exemplul de mai sus.