Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Actualizari » vanzare produse in mai multe limbi


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Vanzare produse in mai multe limbi

2015-03-08

Facilitatea existenta de a defini in mai multe limbi denumirea si descrierea produselor pentru magazinele virtuale conectate la aplicatia online de gestiune si stoc a fost extinsa pentru a utiliza optiunea de multi-language si in sistemul de vanzari si facturare.

Clientii care au un magazin virtual conectat la gestiune stoc aveau deja, si pana acum, o interfata aditionala la editarea produsului pentru a introduce titlul, descrierea si alte informatii despre produs pentru fiecare limba in parte. Aceasta facilitate a fost extinsa si pentru clientii care nu au un magazin virtual dar au nevoie sa emita facturi pentru strainatate si astfel au nevoie ca denumirea produselor sa apara in engleza de exemplu.

Definirea limbii la editorul de produs:

La editorul detaliilor acum se poate selecta limba pentru care se modifica datele produsului (titlu grupa si titlu varianta):

definire titlu si denumire produs in fiecare limba

 

Limba predefinita la fiecare client

Avand in vedere ca stim ce limba vorbeste clientul, putem predefini limba implicita pentru acel client in agenda de contacte. Aceasta setare va fi utilizata pentru a prestabili limba utilizata pe bonul de vanzare sau pe factura fiscala.

predefinire limba implicita pentru fiecare client in parte

 

Selectare limba la vanzare sau facturare:

In momentul vanzarii, la alegerea clientului, se seteaza automat limba clientului pentru acea vanzare:

vanzare produse in mai multe limbi

Produsele vor fi afisate cu denumirile in limba selectata. Daca e cazul, se poate edita limba si manual.

Daca se emite o factura fiscala pe baza unui bon de vanzare, se preia automat limba setata, dar se poate edita si pe factura limba dorita.

Mentiune: modificarea limbii dupa adaugarea produselor nu va edita denumirle acestora retroactiv si produsele trebuie readaugate pe bon, sau reimportate pe factura de pe bon. Astfel limba trebuie setata inainte de adaugarea produselor.

Daca se emite direct factura fiscala, acesta vine cu acelasi facilitate: la selectarea clientului se selecteaza limba predefinita pentru client, dar se poate ediat si manual.

facturare produse in mai multe limbi

Mentiune: daca un produs nu are titlu sau denumire definita pentru o anumita limba, se va utiliza denumirea in limba romana.

Definirea limbilor disponibile:

Limbile existente si definite se pot administra doar de administratorul contului din modulul de Setari Cont -> Configurare Generala -> Limba. Este suficient sa adaugam aici o limba si o sa apara automat la produse si la vanzare:

definirea limbilor disponibile

Important: clientilor care nu au mai multe limbi definite, nu le apare selectorul de limba pentru a optimiza si simplifica interfata.