Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » produse » gestiune si vanzari » transfer si conversie


Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Tutorial pentru modulul Bonuri Conversie

Aplicație: BOCP Gestiune/Vânzări în cloud; Modul: Bon converzie


Modulul Bonuri Conversie permite combinarea si transformarea produselor in gestiune, si este necesar pentru firmele care au o activitate de productie.

Pentru a converti produse:

 1. Se acceseaza modulul Bonuri Conversie
 2. Se creeaza un bon nou: click pe butonul "Conversie Noua"
 3.  Selecteaza punctul de lucru (doar produse din punctul de lucru/magazia selectata se pot converti - daca nu ai produsele acolo, le poti transfera cu un bon transfer)
 4. La "Descriere conversie:" se trece scopul sau o descriere generala (de ex, masa standard)
 5. La "Mentiuni conversie:" se poate trece orice, (de ex, pentru comanda albatros, nr 56)
 6. Se salveaza.
 7. Pe bonul nou creat observam ca sunt doua sectiuni:
  • Lista produse consumate
  • Lista produse realizate din produsele consumate
 8. Dam click pe butonul "Adauga produs final" si alegem fisa unui produs, care se va genera (daca nu exista, putem crea o fisa noua). Pentru exemplu, sa cream o fisa noua: Masa rotunda cu 4 picioare si il selectam. Produsul va fi afisat la lista produselor generate.
 9. Aici trebuie specificat manual cantitatea produsului creat, deoarece programul nu stie sa calculeze automat cate mese s-au produs.
 10. Dam click pe butonul "Adauga produs consumat" si alegem produsele care se consuma, pentru realizarea produsului final:
  • 4 picioare (4 buc)
  • 1 blat
  • 16 cuie
 11. In cazul in care am ales 2 mese produse, ar trebui sa consumam 8 picioare, 2 blaturi si 32 de cuie.
 12. Este responsabilitatea utilizatorului, sa introduca corect atat cantitatile consumate, cat si cantitatea produselor generate.
 13. Produsele adaugate ca si consumate, apar automat cu stocul actualizat, si se inregistreaza o iesire pe fisa de magazie, avand document justificativ, bonul de conversie.
 14. In mod similar, produsele generate apar automat pe stoc si se inregistreaza automat, intrarea pe fisa de magazie, avand document justificativ bonul de conversie.
 15. Bonul de conversie, poate fi utilizat si pentru a combina produse la preturi speciale: se adauga 1 pasta de dinti si 2 periute la consum si se genereaza un produs nou "Pachet periuta si pasta de dinti", la care apoi se poate urmari stocul si pretul dedicat, ca si cum ar fi un produs unic.

Conversie automată pe bază de rețetă predefinită

În prima fază, se definesc rețetele dorite.

Pentru fiecare rețetă, se pot defini atat produsele si cantitățile necesare pentru consum, cât si produsele ce vor fi generate automat.