Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » contacte duplicate


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Contacte duplicate

2013-08-06

Contactele duplicate pot apărea din două motive: Fie a fost adăugat manual din greșeală de mai multe ori, fie a fost importat de două ori. Cel mai probabil e prima variantă, pentru că la noile update-uri de importuri din luna iunie 2013, la orice import de contacte se detectează automat contactele duplicate și nu se duplică.

Pentru a afla totuși care contacte sunt duplicate în agendă, se intră la: Agenda -> Utile -> Contacte Duplicate

Se bifează câmpurile după care doriți ca programul să caute duplicate.În cazul în care se găsesc duplicate, pentru a le elimina și a face din doua contacte unul, se face click pe butonul


Dacă programul nu știe ce informații să păstreze, vă va apărea o fereastră din care să alegeți ce date să păstrați.