Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » urmarire clienti potentiali sales leads


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare

" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura."

~Adina - AB Invest Prod SRL~ 

Vezi alte testimoniale

Urmarire clienti potentiali - Sales Leads

2013-07-15

Configurare

1. Pentru a accesa pagina de configurare a acestui modul, se intră la Configurare.


2. Se configurează următoarele:

  • Departamente
  • Domenii de interes
  • Statusuri
  • Etichete


Acestea sunt necesare pentru a putea filtra listele cu clienți potențiali în funcție de departamente, domenii de interes, statusuri sau etichete.

Statusuri: un status e defapt o stare de client potențial. Deobicei difera de la o afacere la alta și preferințe. De ex: client nou, Oferta trimisa, client pierdut, etc. Acestea pot fi colorate, astfel încât dacă lista cu clienți potențiali este filtrată după toate statusurile, lista va fi mai ușor de urmărit vizual.

Adăugarea unui client potențial

Varianta A
1. Se face click pe butonul Adaugă

2. Se completează câmpurile sau se folosesc selectoarele. Se selectează clientul folosind butonul Select. Dacă doriți adăugarea unui client inexistent în agendă, se face click pe butonul Adăugă contact din lista clientilor.Varianta B

1. Se intră pe tabul Lista Contacte. Vor fi afișate toate contactele din agendă. Din dreptul contactului pe care doriți să-l adăugați, click pe


2. Se completează câmpurile sau se folosesc selectoarele.

Urmărire clienți potențiali


1. Un client potențial este procesat atunci când o stare a acestuia se schimbă. De exemplu statusul. Poate deveni dintr-un Client nou în Client intrat. Pentru a schimba statusul unui client sau adăuga o mențiune/notiță se intră pe un client potențial din lista modulului și se face click pe Adauga Notita.

Liste clienți potențiali


Listele pot fi filtrate în funcție de dată, punct de lucru(un client poate fi alocat utilizatorilor care au acces la un anumit punct de lucru), stare(status), departament, interes, utilizator alocat, client (un client poate fi adăugat de mai multe ori), Județ, arhivat sau nu. Aceste liste pot fi și printate, descărcate în format pdf sau exportate în format pentru excel.

Opțiuni speciale

Trimitere mailuri
Pentru a trimite un mail la o lista întreagă (filtrată sau nefiltrată) se face click pe


Se completează câmpurile, apoi se face click pe Trimite e-mail. Fiecare e-mail poate fi salvat ca și șablon, pentru a putea fi refolosit, bifând câmpul conform pozei de mai jos

 
Adițional, un e-mail poate fi programat când să fie trimis.
Pentru configurarea mail-ului, puteți citi mai multe aici

Întâlniri și Google calendar
Pentru fiecare client potențial se poate seta o întâlnire sau un reminder. Acesta poate fi vizualizat în calendarul BOCP-ului sau în Google Calendar. Pentru a seta o întâlnire, se face click pe icon conform pozei de mai jos.


Se completează câmpurile conform capturii de mai jos:


Pentru ca o întâlnire/task/etc să fie publicată și în contul dvs pe Google Calendar, va trebui dat click pe butonul care va apărea dupa salvarea întâlnirii. Acesta va arăta așa:Vi se va deschide un tab nou de la Google pe care va trebui sa il acceptați în cazul în care doriți ca BOCP să poată publica în contul dvs de Google Calendar.