Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » activare si configurare interfata parteneri


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Activare si configurare interfata parteneri

2013-05-13

Interfata Parteneri ofera o zona de client unde acesta isi poate verifica lista facturilor emise catre el, cat si scadentele si cele neachitate, dar si mai importamt este facilitatea de a comanda produse din gestiunea dvs.

Am pregatiti pentru dvs un tutorial video dar si unul scris pentru a va usura si optimiza lucrul in soft-ul nostru:

Pentru a activa accesul catre aceasta interfata, este necesar sa bifati "Interfata Parteneri Activ" din MODUL CONTACTE -> SETARI MODUL-> CONT PARTENERI:

interfata clienti unde se pot verifica facturi si alte documente

Trebuie sa bifati modulele la care doriti clientul sa aiba acces. Anumite module pot fi activate doar contra cost (nu toate modulele sunt disponibile in toate conturile BOCP)

Dupa ce s-a activat global interfata, se poate seta accesul la nivel de partener de pe fisa de partener (Modulul Contacte):

De aici se poate suprascrie accesul la anumite module, chiar daca acestea sunt dezactivate implicit, sau se poate lasa pe setatea implicita, caz in care se va lua setarea globala.

Tot de aici se poate reseta loginul si parola pentru partener.

Anumite module, de exemplu Vanzari, pot avea setarile lor proprii, acestea fiind accesibile din setari modul din modulul respectiv.

Datele de acces pentru contul de client pot fi trimise automat in fiecare email trimis de sistem, de exemplu sablonul de notificare emitere factura poate include:

"Lista facturilor si alte documente pot fi vizualizate in contul dvs de client:

Adresa: {partner_account_url}

Username: {bocp_client_login_email}

Parola: {bocp_client_login_pass_plain}"

Astfel in momentul in care clientul primeste factura prin email, primeste si datele de acces la contul lui, unde isi poate verifica situatia facturilor.