Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » tutoriale utilizatori


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Tutoriale Management Utilizatori

2013-02-01

Cum creez un utilizator pentru un angajat

Înainte de a da anumite drepturi unui angajat, trebuie să-i creați un utilizator. Pentru a face asta, intrați la Sistem, Setări cont, Utilizatori. Faceți click pe adaugă utilizator, completați câmpurile cerute, apoi click pe Salvare.
utilizator nou

Accesul angajatului la un punct de lucru

În primă fază, utilizatorul nou ar trebui setat la ce puncte de lucru va avea acces. Din lista de utilizatori, faceti click pe iconul de editare din coloana punctelor de lucru.

punct de lucru

Din popup-ul apărut, alegeți punct de lucru la care va avea acces userul creat. Puteți limita un utilizator la un punct de lucru sau să aibă acces la mai multe, dar cu posibilitatea de a avea dreptul de a vizualiza documente(facturi, recepții, etc) și din alte puncte de lucru.

puncte de lucru

Click pe Salvare după ce ați ales punctul de lucru.

Accesul angajatului la module

Click pe drepturi, apoi bifați modulele la care doriți un anumit utilizator/angajat să aibe acces.

alegere angajat

După ce ați ales modulele la care va avea acces angajatul dumneavoastră, click pe Inchide. Pentru a avea un efect modificarea, trebuie ca utilizatorul să facă un logout, apoi login din nou.

Restricționarea unui facturier la angajați

Atunci când creați un facturier nou, aveți opțiunea de a limita un facturier la un utilizator sau punct de lucru. În cazul în care nu selectați nici un punct de lucru sau utilizatori, accesul la facturier va fi disponibil tuturor utilizatorilor care au acces la modulul de facturare.

facturier nou

Aceaste opțiuni au fost create pentru a da posibilitatea unui administrator de firmă de a limita anumite module și informații altor angajați.