Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » procedura copiere preturi dintrun punct de lucru in altul


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Am primit recomandari de calitate

"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute. Merci!"

~ Ionut Mateescu- 3A ELECTRIC CO~

Vezi alte testimoniale

Procedura copiere preturi dintr-un punct de lucru in altul

2014-11-03

Din modulul Gestiune Stoc se pot copia preturile dintr-un punct de lucru/magazie in altul.

Pentru a initia procesul se acceseaza punctul de lucru unde se vor seta preturile, se bifeaza produsele la care dorim sa schimbam pretul, se acceseaza iconita de unelte

Selectare gestiune pentru preturi

...apoi se va face un click aici:

Schimbare pret la produse

La pasul urmator se va selecta optiunea "Utilizare pret vanzare din alt punct de lucru" ( 1 ) ca si pret de baza apoi magazia ( 2 ) din care se vor lua preturile :

Selectare depozit pentru preturi

Optional se poate aplica un procent care se va aplica pe preturile din punctul de lucru sursa, daca se lasa 0 se vor seta acelasi preturi ca si la sursa.

Daca la magazia destinatie regimul este en-detail atunci se va copia pretul cu tva si se va calcula inapoi pretul fara tva.

Pentru orice schimbare de pret se genereaza si proces verbal de schimbare de pret (pentru punctele de lucru cu regim en-detail) daca stocul produselor este mai mare decat zero.