Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » trimiterea de emailuri din agenda


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Trimiterea de e-mailuri din agendă

2013-08-06

Pentru a trimite un e-mail la unul sau mai multe contacte: se bifează contactele în căsuța din stânga fiecărui contact, conform capturii de mai jos, apoi click pe iconița cu ciocan. Se poate trimite e-mail la întreaga listă sau doar la contactele selectate.
Pentru a selecta toate contactele deodată, se face click pe X-ul de deasupra coloanei cu căsuțele care trebuie bifate.Pentru a deselecta contactele, se face click pe acelasi buton.


După ce ați selectat contactele la care doriți să le trimiteți e-mail și v-a apărut fereastra de trimitere, completați Subiectul mesajului, alegeți adresa de pe care să se trimită mailul, completați mesajul, selectați ora și data de trimitere(în cazul în care doriți să programați trimiterea la o anumită ora și zi), salvați mailul ca și șablon în cazul în care doriți să-l folosiți și în viitor, apoi click pe Trimite E-mail.


Pentru a putea trimite mailuri, trebuie să configurați accesul la o adresă de e-mai. Vizualizați tutorialul de configurare server smtp.