Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » cum vinzi un produs


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Cum vinzi un produs?

2013-01-28

Crearea unui bon de vânzare

Se intră în modulul Vânzări de unde se poate face o vânzare nouă la un client existent din agendă, sau unui client anonim.

Vânzare nouă la client anonim este util cand se vinde un produs unei persoane fizice, este vânzare rapidă, se trimite bonul la casa de marcat.

Vanzare noua

În noua pagină se Adăugă un produs sau un serviciu. Pentru a scana produsele se poate folosi cititor de cod de bare. Se poate aplica și un discount, dacă e cazul. După ce ați adăugat produsul, click pe Închide Bon.

produs

Daca este bifata optiunea Autogenerare bon fiscal la Setari ,când se apasă buton Închide bon, se listează automat la casa de marcat. In cazul in care nu este bifata optiunea Autogenerare bon fiscal, dupa apasarea butonului Inchide bon, va mai trebui apasat butonul Genereaza bon fiscal.

După ce s-a închis bonul, apar butoanele: Emite factură proformă, Factură în avans și Factură fiscală.

Butoanele de emitere sunt subliniate cu roșu. Pentru a modifica factura se apasa Redeschide această opțiune poate fi restrictionată în cazul în care programul este folosit de mai mulți utilizatori/angajați.

Emiterea facturii

emitere factura

Emiterea facturii

Se apasă emitere factură fiscală, trebuie selectat facturierul, clientul, și delegatul.

Pentru creare facturier nou, accesați link-ul.

model factura

După ce s-a emis factura, aveți câteva opțiuni utile:

  • Emiterea unei facturi storno (e subliniată cu roșu)
  • Trimiterea prin e-mail a facturii 
  • Printare
  • Salvare ca și fișier PDF.