Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » generarea formularelor: urmarire clienti potentiali


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Noutati pe blog

Vezi toate

Mi-a simplificat munca fantastic

" Am recomandat si recomand in continuare BOCP celor cu care lucrez. Imi place foarte mult faptul ca exista deschidere din partea echipei in implementarea solicitarilor noastre fapt ce a dus la optimizarea timpului de lucru si la o automatizare a proceselor zilnice."

~Imavision Media & Development~

Vezi alte testimoniale

Generarea formularelor: Urmărire clienți potențiali

2013-07-19

La ce vă ajută formularele: dacă doriți să publicați pe un site un formular prin care să colectați informații de la clienți interesați în produsele sau serviciile dvs, acest instrument vă generează un cod care trebuie introdus pe pagina în care doriți ca vizitatorii să vadă formularul.

Pentru a crea un formular nou se intră în modulul pentru urmărirea clienților potențiali -> Form Generator -> Adauga Formular și se completează câmpurile conform capturii de mai jos.

Mențiune: când cineva completează formularul, veți fi alertați prin adresa de e-mail introdusă.

Se dă click pe numele formularului creat și se adauga câmpurile(Nume, Telefon, Adresa e-mail, Mesaj, etc). Adițional, se poate seta care câmp să fie obligatoriu completat.După ce ați stabilit toate câmpurile, mai trebuie doar generat codul formularului, care apoi va trebui să-l copiați în pagina pe care doriți ca acesta să apară.


IMPORTANT: În cazul în care folositi o platforma de administrare a site-ului(CMS: wordpress, joomla, typo3, etc), codul formularului va trebui introdus din partea html a unui articol/pagini/etc, altfel nu va functiona.

În cazul în care nu aveți cunoștiințele necesare pentru implementarea formularului ne puteți contacta