Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » adaugare puncte de meniu


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Adaugare puncte de meniu

2014-02-24

Ini acest tutorial va voi explica cum puteti adauga puncte de meniu suplimentare, in oricare dintre categoriile existente de meniuri.


Din panoul de admin accesati:

Website -> Website Admin -> Structura Meniu -> Adauga Element

Apoi selectati categoria unde doriti sa apara punct-ul suplimentar (de ex. daca doriti sa adaugati categorie noua in meniul din stanga atunci selectati "MENU ITEMS" setati nr de ordine (pentru a ordona dupa preferintele dvs unde sa apara punctul nou creat)

Pentru a adauga un articol lasati gol la "URL" sau daca doriti puteti pune un link existent ce doriti sa fie deschis de pe site-ul dvs sau de pe alt site)

Apoi salvati.

Adaugarea articolului pentru acesta categorie se poate face din "Structura Meniu" de la categoria adaugata, apare un icon cu un document si cu rosu scris NEASOCIAT, dati click pe el si adaugati articolul ce doriti sa apara. La categoria articolului sa selectati "Menu Items".