Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » adaugare puncte de meniu


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Fenomenal, raspunde la toate nevoile noastre si este adaptabil

"Posibilitatea ca partenerii sa vada stocul in timp real si sa plaseze comenzile online a redus considerabil timpul care se aloca convorbirilor telefonice pentru verificare si rezervare. Si alte multe avantaje care le aduce prin setarile produselor, Factura se emite doar electronic si se trimite partenerului nefiind necesara o trimitere fizic catre clienti."

~Ceramica Stil SRL~

Vezi alte testimoniale

Adaugare puncte de meniu

2014-02-24

Ini acest tutorial va voi explica cum puteti adauga puncte de meniu suplimentare, in oricare dintre categoriile existente de meniuri.


Din panoul de admin accesati:

Website -> Website Admin -> Structura Meniu -> Adauga Element

Apoi selectati categoria unde doriti sa apara punct-ul suplimentar (de ex. daca doriti sa adaugati categorie noua in meniul din stanga atunci selectati "MENU ITEMS" setati nr de ordine (pentru a ordona dupa preferintele dvs unde sa apara punctul nou creat)

Pentru a adauga un articol lasati gol la "URL" sau daca doriti puteti pune un link existent ce doriti sa fie deschis de pe site-ul dvs sau de pe alt site)

Apoi salvati.

Adaugarea articolului pentru acesta categorie se poate face din "Structura Meniu" de la categoria adaugata, apare un icon cu un document si cu rosu scris NEASOCIAT, dati click pe el si adaugati articolul ce doriti sa apara. La categoria articolului sa selectati "Menu Items".