Cont demo pentru incercare BOCP
BOCPBOCP.eu » Tutoriale » interfata de editare produse si optiune de incarcare poze


Cont demo pentru incercare BOCP

Ai întrebări?

Sună la 0365-424.438 între orele 09-17, luni-vineri, pentru asistentă.

Statistici BOCP:

Mi-a usurat foarte mult munca ca si producator

"Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune. Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."

~Mihaela Jarai- Alma Beauty~

Vezi alte testimoniale

Interfața de editare produse și opțiune de încărcare poze

2014-04-28

Încărcarea imaginilor la produse

Toți clienții pot încărca imagini la produse, care apar apoi pe liste cu produse și la detaliile acestora:

  

Intrând pe pagina produsului ne întâmpină noua interfață unde se găsesc toate informațiile importante ale produsului cât și stocurile în diferitele puncte de lucru:

 

Detaliile produsului pot fi editate sub pagina "Detalii". Accesul la această subpagină se poate limita la utilizatori din sectiunea de setări cont -> utilizatori -> drepturi, astfel utilizatorii limitați pot doar vizualiza detaliile produselor.

 

Setări mai puțin utilizate sunt la meniul optiuni, gasiti parametri configurabili.

 

În cazul în care clientul are și un WEBSITE integrat, detaliile publice ale produselor pot fi modificate din secțiunea "Detalii pe Website". De aici se configurează categoria pe web cât și detaliile produsului și SEO:

 

Imagini, poze și filme se pot încărca la secțiunea "Media". Pe viitor vom publica și opțiune de a încărca atașamente și brosuri la produse: